sloder

temp
scotch egg

How to Cook a Scotch Egg

  • 6 hard-boiled eggs, well chilled (i try to cook them to just past soft boiled stage, then stick them in the coldest part of the fridge to firm up)
  • 1 pound good quality sausage meat (i used ground turkey meat, seasoned with sage, white pepper, salt and a tiny bit of maple syrup)
  • 1/2 cup AP flour
  • 1-2 eggs, beaten
  • 3/4 cup panko-style bread crumbs
  • Vegetable oil for frying
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb

domingo, 22 de junio de 2008

Ricardo López Estrada


Trayectoria de Ricardo López Estrada
D.T BRAVOS NUEVO LAREDO 08


1990-1998 Director Técnico de Equipos de Tercera y Segunda División, así como Fuerzas Básicas del Club de Futbol Monterrey.

1996-1997 Auxiliar Técnico de la Selección Nacional Mexicana infantil Sub 17 en el Mundial de Egipto 1997.


1997-1999 Director Técnico del Equipo Saltillo Soccer de la Primera A.

2000-2007 Director de Fuerzas Básicas del Club Tigres de la UANL.

2007-2008 Coordinador Deportivo del Club Inter San Pedro (Preparador Técnico)